ZONGULDAK / EREĞLİ - Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz İlkokulu

EVDE EĞİTİM ÖĞRENCİMİZ MELİHA NUR PEKER'İN CUMHURİYET ŞİİRİ

ÖĞRETMENİ SÜLEYMAN BODUROĞLU'NA ÖĞRENCİMİZİ, CUMHURİYET COŞKUSUNA KATTIĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN KURULUŞUNUN 98. YILINI KUTLAYACAĞIMIZ GÜN YAKLAŞMAKTA. ÖĞRENCİLERİMİZ COŞKULU, RENKLİ VE HEYECANLI BİR ŞEKİLDE HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR.

Ekm

Öğrencilerimize hikaye yazma konusunda bilgiler veren Yazar İlknur Işık KARA, hikaye için kahraman oluşturma yöntemlerini de öğrencilerimiz ile paylaştı.  En sonunda öğrencilerden hikaye oluşturmalarını isteyerek etkin bir öğrenme ortamında gerçekleşen program, öğrencilerimizin eğlenerek öğrendiği keyifli bir zaman dilimi oldu. Bu sebeple okulumuza teşrif eden İlknur Hanıma teşekkür ederiz.

Ekm

Coodweek haftası sebebiyle kodlama etkinliği için Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz Ortaokulu ziyaretimiz

Gülseren KESERCİ öğretmenimizin rehberliği ve ilgisi için teşekkür ederiz.

Ekm

''YAŞASIN CUMHURİYET'' KONULU RESİM YARIŞMASI ŞARTNAME AFİŞTE BELİRTİLMİŞTİR.

Ekm

Teknoloji bağımlılığı ile ilgili Rehber Öğretmenimiz Menderes Inceismail tarafından 3/A ve 3/B sınıfı öğrencilerimize seminer verildi.

Ekm

Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz İlkokulu'muzun sene sonunda çıkaracağımız derginin ismini birlikte belirlemek istedik. Dergimiz sene boyunca yapacağımız çalışmaların sergilendiği bir alan olacağı gibi, öğrencilerimizin kendini ifade edebildiği bir platform olması yönünde çalışacağız.

Ekm

Anasınıfı B öğrencilerimiz yaşama dair yeni beceriler kazanmaya devam ediyor.

Ekm

Öğrencilerimiz hayvan dostlarımızı ziyaret edip, yaşam alanlarını görüp, onlara mama desteğinde bulundular. Öğrencilerimizin doğada yaşayan diğer canlılara karşı sevgi ve saygı duyarak büyümesi için destek sunan başta öğretmenimiz Atilla ÖZDEMİR Hocamıza, Okul Aile Birliği Başkanımız Ebru DAMAR'a ve ekibi Elif ERLAT Hanıma öğrencilerimiz ile ilgilenen veteriner Hekim Özgür Beye ve hayvan dostlarımıza kuçak açan Kdz Ereğli Belediyemize teşekkür ederiz.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz İlkokulu 4. Sınıflar zümresi sokak hayvanları için mama kampanyası düzenlemiştir.

Kdz Ereğli Belediyesi sokak hayvanları rehabilitasyon merkezine bağışlanmak üzere okulumuz öğrencilerinden  186kg lık kedi ve köpek dostlarımız için mama bağışlanmıştır.

Ekm

Çocukların hayvan dostu ve çevreye duyarlı bireyler olabilmeleri için onlara balık dostlar hediye ettik. Bakımını tamamen öğrencilerimiz yapacak olup bu sayede sorumluluk alabilme kazanımlarını elde edeceklerdir.