ZONGULDAK / EREĞLİ - Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz İlkokulu

Kas

Okulumuz öğretmenlerinden Naciye Yazıcıoğlu Kılıç'ın ortak olarak katılmış olduğu "Hikâye Yazma" projesi çalışmalarına başladı.

Kas

ZONGULDAK – Okulumuz  Müdür Yardımcısı Cengiz BAYSAL  ve  İzmir  Menemen Kubilay  İlkokulu Öğretmenlerinden Fatma KARATOPAK ALTINSOY' un  kurucu ortaklığı ile hazırlanan ,  "Masallar Benim Için-Fairy tales for me" adlı eTwinning projesi çalışmalarına başladı.

Kas

ZONGULDAK – Okulumuz  Müdür Yardımcısı Cengiz BAYSAL  ve  İzmir  Şehit Astsubay Hilmi Öz İlkokulu Öğretmenlerinden Nihan SEÇKİN'in  kurucu ortaklığı ile hazırlanan , "FUN WITH WEATHER " adlı eTwinning projesi çalışmalarına başladı.

Kas

"It's All About 'e'!" eTwinning projesi kendi kültürümüzü ve diğer ülkelerin kültürlerini araştırmak, tanıtmak ve sunmak için hazırlanan proje okulumuzda başlamıştır.