ZONGULDAK / EREĞLİ - Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz İlkokulu

May

Okulumuz Müdür Yrd. Cengiz BAYSAL ve 4/F sınıf öğretmeniş Sultan Çivici'nin ortağı olduğu kitabım Sende eTwinning projesinde final ürünü olan ebook u yayınladı

KARIŞIK ÜLKE TAKIMLARI ETKİNLİĞİMİZ

"Kitabım Sende" eTwinning projemiz kapsamında, 11/05/2021 Salı günü  zoom platformunda Sultan Çivici ,Rabia Yıldız ve Mustafa Çetin'in öğrencileri ve öğretmenleri olarak  karışık ülke takımları çalışması yaptık.

Şbt

Okulumuzda yürütülen Masallar Benim için eTwinning projesi kapsamında Eskişehir Masal Evi Masal Öğretmeni Gamze Sultan ÖZTÜRK'ün konuk olacağı webinarımıza tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Şbt

Kas

3/E Sınıfı öğretmenimiz Duygu AVKAN ALTÜRK'ün  ortağı olduğu Surfing the Growing Sea of Knowledge (Büyüyen Bilgi Denizinde Sörf yapmak)  adlı eTwinning projesinin çalışmaları başladı.

Kas

Benim Adım Öğretmen eTwinning uluslararası projemiz başlamıştır.Okulumuz öğretmenlerinden 4-F sınıfı öğretmeni Sultan Çivici'nin ortağı olduğu proje 17 ortaklıdır.4 Azerbeycan ,2 Arnavutluk ,1  Romanya ve 2 Arnavutluk ülkesinden ortaklarımız vardır.Türk ortaklarımız ise Zonguldak, Çanakkale, Amasya,Balıkesir,Adıyaman ,Aydın ve Mersin illerimizdendir.

Kas

Okulumuz öğretmenlerinden Naciye Yazıcıoğlu Kılıç'ın kurucu ortaklığı ile hazırlanan "Oyun ve Oyuncak Tasarımı" adlı eTwinning projesi çalışmalarına başladı.